Menu
Your Cart
10% Отстъпка на всички продукти целия месец Март Пазарувайте сега

Foligain Minoxidil 5 % Пяна за мъже срещу косопад 177 мл

Foligain Minoxidil 5 % Пяна за мъже срещу косопад 177 мл
Foligain Minoxidil 5 % Пяна за мъже срещу косопад 177 мл
Ново Бестселър
Foligain Minoxidil 5 % Пяна за мъже срещу косопад 177 мл
Foligain Minoxidil 5 % Пяна за мъже срещу косопад 177 мл
Foligain Minoxidil 5 % Пяна за мъже срещу косопад 177 мл
79.90 лв.
Без данък: 79.90 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта:: Foligain Minoxidil 5%
  • Тегло: 0.00

Опаковката от 177 мл е достатъчна за 3 месечна употреба!

FOLIGAIN Minoxidil от Newton-Everett Biotech USA е бяла пяна, съдържаща 5% миноксидил за употреба само на скалпа, която подпомага спирането на косопада и възстановяването на растежа на косата. Едно просто, безболезнено, клинично доказано средство срещу косопад.
 
Защо да използваме FOLIGAIN ® Миноксидил ?
 
Лесен е за използване: FOLIGAIN ® миноксидил се използва два пъти дневно, веднъж сутрин и веднъж вечер. Пяната FOLIGAIN ® миноксидил отнема секунди, за да се приложи, и изсъхва бързо. Доказано е в клинични проучвания, че Миноксидил възстановява растежа на косата при 85% от мъжете, които го използват два пъти дневно.
 
Какво е миноксидил?
 
Minoxidil е първото средство, одобрено за лечение на андрогенна алопеция (косопад). 
За борба с косопада, миноксидил се прилага локално, като по принцип е 2% или 5% миноксидил в пропилен гликол. Пропилен гликол осигурява, че миноксидилът е равномерно разпределен в засегнатата област и лесно се абсорбира през кожата.

 

Какви научни изследвания дават доказателства в подкрепа на неговата ефективност?
 
Дерматолози провеждат едногодишно наблюдателно проучване с 984 мъже, страдащи от косопад. Проучването оценява ефективността на 5% миноксидил като локално решение за спиране на косопада и стимулиране на растежа на нова коса. През 1-годишния период на проучването, пациентите прилагат един милилитър миноксидил 5% разтвор два пъти дневно в областите, засегнати от косопад
 
В края на тази година:
 
• дерматолозите съобщават, че зоните на косопад са намалени при 62% от пациентите.
 
• При оценка на ефективността на миноксидил за стимулиране растежа на нова коса, следователите оценяват 5%-вия разтвор като изключително ефективен при 15.9% от пациентите, силен в 47,8% и умерено ефективни при 20.6%.
 
• Броя на падналите косми по време на измиване са били средно 69,7 в началото на изследването, а средно 33,8 в края на проучването - измервайки ефективността на миноксидил 5% при спиране на косопад при пациентите.
 
• Нежелани реакции, предимно дерматологични, са съобщени от 3,9% от пациентите в проучването. Нито една от нежеланите  реакции не е класифицирана като сериозно.
 
Внимание:
 
• Само за външна употреба.
• Не използвайте, ако сте жена, не сте сигурни за причината за загуба на косата си, ако се под 18-годишна възраст или с помощта на други лекарства върху скалпа.
• Използването на повече или по-често, от препоръчителното няма да доведе до подобряване на резултатите.
• Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, изплакнете с големи количества хладка вода.

Употреба: Прилагайте една помпичка, два пъти дневно в кожата на главата в областта на косопада. Масажирайте скалпа с пръсти, след това измийте добре ръцете си. Използването на повече или по-често, няма да доведе до подобряване на резултатите. Постоянната употреба е необходима, за да се поддържа растежа на косата.

Напишете отзив Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Unlimited custom tabs in any combination and position... Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.